spinnvinn.com

din nye casinoguide på nett

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Spinal Tap

Spinal Tap er navnet på både et kjent heavy metal band, filmen om det samme bandet og nå da en spilleautomat basert på bandet og filmen. Spinal Tap er levert av produsenten Blueprint Gaming og er en klassisk videoautomat med tre rader og fem hjul. I grunnspillet er det 243 mulige gevinstlinjer eller «243 ways» som det ofte kalles på denne type automater, det er ikke uvanlig med akkurat dette antallet mulige gevinstlinjer. Men det finnes i tillegg en bonus modus der to ekstra hjul aktiveres og det blir til sammen svimlende 2187 mulige veier å vinne, det er ikke helt lett å se for seg alle kombinasjoner.

I grunnspillet er det symboler som bokstavene A, J, K og Q som gjelder i Spinal Tap. Med disse kan du få noen av de lavere gevinstene før du treffer på noen andre symboler. Videre er det de ulike bandmedlemmene (David St. Hubbins, Nigel Tufnell, Derek Smalls og en anonym trommespiller) som dukker opp og gir deg noe høyere gevinster sammen med Spinal Tap logoen. Dette følger den vanlige oppskriften for denne type videoautomater med tema. Symbolet som er wildcard er et plekter og symbolet for bonus er et dødninghode med horn. Videre finner du en rekke ulike bonusmuligheter og ekstraspill om vi kommer tilbake til senere.

  • Mange muligheter for gevinst med 243 gevinstlinjer
  • Enkle og oversiktlige symboler

Tema og tekniske detaljer

Vi skal nå se litt mer i detalj på Spinal Tap temaet på denne automaten. Gitt tema er selvfølgelig musikk en del av dette og det vil være tung heavy metal i bakgrunnen gjennom hele spillet. Noen ganger når enkelte bonuser aktiveres skal lyden til og med bli høyere enn hva den allerede er, det er kanskje lurt å spille med hodetelefoner. Videre er selve spill-knappen en volumvrider, der volumet symbolsk skal settes opp til 11. Alle valg for både autoplay, innsats og andre hjelpefunksjoner og lignende er pent gjemt bort bak ikoner. Dette gir en pen og ryddig forside, men kan kanskje være litt utfordrende for helt nye spillere å navigere i.

I forhold til gevinster har automaten Spinal Tap en RTP (Return To Player som betyr hvor stor andel av innsats som utbetales til spilleren i hver enkelt runde) på omtrent 97 %. Dette er ganske bra og bør kunne gi både god valuta for pengene og gode sjanser for å få større gevinster. Hvis du bruker funksjonen «VIP Guest Pass» for å spille deg direkte til bonusrunder vil du få en liten anelse høyere RTP, men det er usikkert om det er verdt å spille veldig høyt og raskt for å få en liten anelse høyere RTP. Du kan få mange spinn for samme innsats som en runde med «VIP Guest Pass».

Bonusfunksjoner i Spinal Tap

Spinal Tap har en rekke bonusfunksjoner, vi rekker bare å se på noen av dem. Vi begynner med «Rock Mode» som aktiveres hvis volumvrideren som er spill-knappen går opp til 11. Da dukker det opp noe som ligner på en gammeldags vinylplate, du får to ekstra hjul på plass og du får mulighet å vinne en rekke ulike gevinster fra begge deler. Det er ganske kompliserte funksjoner for bonus i Spinal Tap, i denne «Rock Mode» modusen trekkes du videre inn i andre bonusfunksjoner der du kan få flere wild-cards eller andre symboler for bonus som dukker opp på noen av de til sammen sju hjulene. Det finnes en annen vei til «Rock Mode».

Ved å trykke på «VIP Guest Pass» knappen til venstre på skjermen ganges din innsats med 50 og du går rett til «Rock Mode». Pass på at innsatsene selvfølgelig raskt blir veldig store når du bruker denne funksjonen. Hvis du får tre eller flere bonus-symboler vil du komme til en egen funksjon der du kan velge mellom flere ulike bonus moduser. Noen eksempel er «Record Deal Bonus» som fungerer tilsvarende deal eller no deal, en annen bonusfunksjon er «The World Tour Bonus» der du skal gi deg ut på en turne rundt i verden og finne gevinster på veien. Det er vanskelig å prøve å beskrive alle bonusfunksjoner i denne automaten, det er virkelig mange.

Fordeler

  • Solid tema med heavy metal
  • Ekstremt mange bonusfunksjoner

Ulemper

  • Kanskje litt for kompliserte bonusfunksjoner for noen
  • Hvis du ikke liker heavy metal er dette ikke automaten for deg

Oppsummering

Spinal Tap er en videoautomat med et klart og tydelig tema og vil sannsynligvis tiltrekke seg spillere som allerede setter pris på heavy metal, både musikken og estetikken. For deg som liker heavy metal er det selvfølgelig midt i blinken med en automat som kombinerer begge deler. Hvis du på andre siden ikke liker denne type musikk finnes det heldigvis en sjø av tilsvarende automater du heller kan benytte. Det finnes dog en annen tungtveiende grunn til å spille Spinal Tap og det er de fantastisk komplekse bonusfunksjonene. Her kan du bruke ekstremt mye tid i bonusspill og utforske alle muligheter. Nå er det bare å skru volumet til maks og begynne å spille.

>