spinnvinn.com

din nye casinoguide på nett

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Secret of the Stones Slot

Det er forhistoriske monumenter som er inspirasjonskilden til Secret of the Stones, og ikke hvilke som helst monumenter heller, men de hellige steinene fra Stonhenge – et forhistorisk og magisk monument i England. Det er spillprodusenten NetEnt som tar deg med tilbake i tid og lar deg snu magiske steiner med ulike verdier bak. Spilleautomaten er flott laget til med god grafikk, som gir et godt innblikk på historie, magi og mystikk. Automaten inneholder fem hjul, tre rader og 25 faste gevinstlinjer.

Om Secret of the Stones Slot

Secret of the Stones ble gitt ut i 2013 av NetEnt, og handlingen tar deg langt tilbake i tid, helt til bronsealderen. Dette kommer også godt fram i den flotte grafikken og de ulike animerte symbolene på automaten. Du befinner deg ute med steinene og steinsirklene, og farger og detaljer er vakkert satt sammen. Lyden skaper en egen opplevelse av det historiske monumentet. Du møter på en hellig munk, som kan legge seg over tre rader på spillets hjul, og du skal snu steiner for å finne ulike bonusfunksjoner.

I basisspillet er hovedfargen på spilleautomaten forskjellige gråtoner, bortsett fra de ulike symbolene som spinnes fram i ulike og flotte farger. Når du spiller i gratisspinn, skinner solen vakkert gjennom og lager et behagelig grønn- og gullskjær over steinene. Før du kommer til gratisspinn, skal du snu ulike steiner. Disse befinner seg på en flott og frodig grønn mark. Det er et historisk eventyr du begir deg ut på når du spinner på Secret of the Stones, og samtidig kan du vinne godt med gevinster på automaten.

Gevinstlinjer og innsats

Secret of the Stones er en flott og underholdende spilleautomat med et tradisjonelt oppsett. Grafikken er godt illustrert med ulike forhistoriske og fine symboler, og hjulene er gjennomsiktige slik at du kan se den blå himmelen i bakgrunnen gjennom steinene. Det er 25 gevinstlinjer på automaten, og for å spinne på disse ligger myntinnsatsen fra 1 til 10 mynter, og myntstørrelsen er fra 0,01 til 0,5.

Det er en toppgevinst på 350 000 mynter på automaten, og med hjelp av både wild-symbol, symboler med ulike myntverdier, gratisspinn og multiplikatorer gjemt bak forhistoriske steiner kan deler eller hele gevinsten bli din. Automaten inneholder en RTP på 96,72 %, og har middels til høy varians. Spinn med gevinster kommer jevnt, men i ulike størrelser, og spinn uten gevinster må du også regne med.

Historiske symboler

Det er et historisk monument du beveger deg inn på når du begynner å spinne hjulene på Secret of the Stones, og derfor er også de ulike symbolene av historisk aksept. Tall og bokstaver fra kortstokken er flott dekorert med ulike utskjæringer, og ser ut som forhistoriske steiner. De inneholder den minste myntverdien, og med tre eller flere like under et spinn vinner du symbolets verdi.

Det er mange flotte steiner på Stonehenge, og det er magiske steiner på Secret of the Stones. De fem steinene, som inneholder høyere verdier enn steinbokstaver og steintall, er vakkert dekorert i ulike farger og med utskjæringer av forskjellige dyr. Slangen og ulven er de symbolene som inneholder færrest mynter, mens oksen og uglen er av høyere verdi. Rådyret er det symbolet som vil gi deg flest mynter.

Gode bonusfunksjoner

Den skjulte munken hjelper deg med vinnende kombinasjoner, og steinblokker inneholder ulike overraskelser

Wild-symbolet er den mystiske munkens nesten skjulte ansikt, og han kan erstatte andre symboler og hjelpe deg med å fullføre en vinnende kombinasjon der du mangler et symbol. Han kan ikke erstatte scatter-symbolet, men dette symbolet har andre overraskelser til deg. I gratisspinn legger munken seg over tre rader, og i tillegg kan det dukke opp tre andre wild-symboler.

Scatter-symbolet er et flott utskjært tre i fine farger og med en grønn trekrone. Når du får tre slike symboler, eller flere, så blir du ført til en frodig og grønn eng. Her står det 20 ulike steiner, som du skal velge deg ut. Det er antall scatter-symboler som avgjør hvor mange steiner du skal snu.

Du kan vinne opptil ti gratisspinn, og bak hver stein ligger det ulike bonusfunksjoner som du vinner. Vinner du ti gratisspinn, får du velge deg ut fem ulike steiner. Bak steinene kan være ekstra wild-symbol, multiplikator på gevinstene dine eller nye gratisspinn. Det betyr at det kan komme mange spennende og gode gevinster også i gratisspinn.

Sammendrag

Secret of the Stones er en underholdende spilleautomat fra den suverene spilleverandøren NetEnt. Automaten ble gitt ut i 2013, men den tar deg mange tusen år tilbake i tid. Du skal besøke de historiske steinene og monumentene på Stonehenge i England. Grafikken er flott laget til med ulike symboler og grafiske illustrasjoner, som bringer fram både monumenter og tidsperioden på en flott måte.

Det er ulike animerte symboler på automaten som skaper liv i spillet, og lydsporet som er satt til automaten skaper en mystisk og historisk stemning. Det er flere gode funksjoner på automaten som både wild-symbol, gratisspinn og multiplikator. Før du begynner å spinne i gratisspinn, blir du tatt med ut på en frodig mark og skal velge deg ut ulike steiner som inneholder enda flere bonusfunksjoner.

>