spinnvinn.com

din nye casinoguide på nett

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Pixel Samurai

Pixel Samurai er en litt annerledes videoautomat, der designvalg og layout gjør at det noen ganger nesten ikke føles som du spiller på en videoautomat med hjul og rader. Du får mer følelsen av å være i et 8-biters spill. Pixel Samurai er produsert av Playtech. Egentlig kan du nesten si at Pixel Samurai ikke har noen gevinstlinjer, eller at alle vertikale og horisontale linjer er gevinstlinjer. Vi kommer tilbake til dette. Les videre for mye mer informasjon om Pixel Samurai.

Om Pixel Samurai

Pixel Samurai er altså en videoautomat fra Playtech lansert i 2018, og designet gjør virkelig at denne automaten skiller seg ut. Teamet er inspirert av gamle dagers dataspill-design, noe som pixel i automatens navn spiller på. På automaten er da alle symboler, knapper og annen grafikk rundt, pikselert og med farger og sjatteringer som passer inn i en verden med gamle dataspill. Du kan egentlig si at Pixel Samurai har mange gevinstlinjer på et spillområde med fem hjul og fem rader.

Iblant føles det dog ikke helt som at det er ordentlige hjul på denne automaten. Symbolene faller ned på plass. Når du får en kombinasjon av symboler som gir gevinst, forsvinner de fra skjermen og det faller ned nye symboler på de ledige plassene. Dette gir deg mulighet til å vinne flere ganger på samme spill. Denne funksjonen kalles iblant Rolling Reels på enkelte andre videoautomater. På Pixel Samurai finnes det en progressiv jackpot, som du kan vinne. Størrelsen avhenger selvfølgelig av aktivitet på automaten.

Innsatser og gevinstlinjer på Pixel Samurai

På Pixel Samurai kan du satse fra 0,1 til 10 av den valuta du spiller med. Det er som nevnt ikke mulig å velge hvor mange gevinstlinjer du skal spille på, da designet nesten gjør at det iblant føles som det ikke finnes gevinstlinjer. Når du er ferdig med å velge innsats, kan du også spille automatisk opptil 25 spinn med autoplay.

Du vinner hvis du får minst fem like symboler som er samlet ved siden av hverandre, enten vertikalt eller horisontalt, men ikke på skrå. Det betyr at du for eksempel får gevinst på fem like symboler ved siden av hverandre eller over hverandre på samme hjul. Men du kan også få gevinst og få uttelling for flere enn fem symboler i andre mønstre.

Symboler i Pixel Samurai

Symbolene i Pixel Samurai er relativt enkle å holde oversikt over. Det er faktisk bare seks symboler totalt på alle hjul. Temaet er ulike spillfigurer, som grønn goblin, lilla sumo, gul munk, blå subzero, blå dame og rød samurai. Verdien på de ulike symbolene følger den samme rekkefølgen med grønn goblin, som har lavest verdi, og rød samurai med høyest verdi og jackpot.

Du vinner på de ulike symbolene ved å, som nevnt, få en gruppe eller linje med minst fem like symboler. Maksimalt antall like symboler du kan få er 16+. Hvis du skulle få flere enn 16 til sammen er det samme gevinst som på 16. Uttellingen er helt fra 0,4 ganger innsatsen på fem grønne gobliner til 5 000 ganger innsatsen og jackpot på 16 rød samurai eller fler.

Bonuser og spesialfunksjoner

Det finnes noen morsomme bonuser og spesialfunksjoner på Pixel Samurai, som vi skal se på nå.

Den viktigste funksjonen på Pixel Samurai er at når du får en kombinasjon med gevinst, forsvinner symbolene som ga gevinst (med noe som ligner en animasjon av et samurai-sverd). Samtidig vil symbolene over faller ned og gi plass til flere symboler på de hjulene der det er plass – og kanskje flere gevinster.

Denne funksjonen kalles på noen andre automater for Rolling Reels. Hvis du skal sammenligne med noe helt annet, kan det nesten se litt ut som spillogikken på Candy Crush og lignende spill, der symboler forsvinner og gir plass til nye som faller ned. Med litt flaks med denne funksjonen kan du på ett og samme spinn vinne mange ganger.

Det er ingen gratisspinn eller tilsvarende bonusmuligheter på Pixel Samurai. Det som dog finnes er en progressiv jackpot, som selvfølgelig kan gi store gevinster hvis du er heldig og det er mye aktivitet på automaten. Det er symbolet rød samurai som gir jackpot-gevinster med åtte like symboler og oppover til 16 like.

Oppsummering

Når du spiller Pixel Samurai føles det iblant som det ikke er en spilleautomat i det hele tatt. Grafikken og logikken med fallende symboler fører tankene mer til diverse populære mobilspill som Candy Crush. Dette kan for noen være svært positivt. Det er faktisk en morsom ny vri, men det kan selvfølgelig være noen som synes at spilleautomater bør føles mer tradisjonelle.

Automaten er enkel å spille på og du lærer deg fort logikken med grupper av symboler som du kan vinne på, istedenfor helt tradisjonelle gevinstlinjer. Det blir faktisk enklere å spille på den måten. Det er morsomt at det finnes en jackpot-funksjon, og symbolenes helhet er også ganske så sjarmerende. Da er det bare å forberede deg på en retro spillopplevelse og trykke på play.

>