spinnvinn.com

din nye casinoguide på nett

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

King of Macedonia

Kong Aleksander den Store er en historisk figur som du nå møter på King of Macedonia. Du spinner deg gjennom noe av historien hans og møter både på hans vakre dronning og noen av deres ulike og verdifulle gjenstander. Det er spillprodusenten IGT som tar deg tilbake i historien, og produsenten gav ut denne klassisk og gode spilleautomaten i 2016. Det er fem hjul og fem rader på automaten, og 40 gevinstlinjer. Grafikken er godt laget til i egen stil fra antikkens tidsalder. Til og med fargesammensetning og lyd passer godt til tidsepoken og handlingen på automaten. Du møter Aleksander den Store ved flere anledninger når du spiller.

King of Macedonia har et ryddig og oversiktlig design, og er enkel å spille på. Det er noen gode bonusfunksjoner på automaten som kan øke verdien på gevinstene dine etter hvert som du spinner. Aleksander den Store, var en stor mann, og dette beviser han blant annet med å bli gigantsymbol på automaten. Det flotte skjoldet er bonussymbol og kan spinne fram godt med gratisspinn til deg, og det kan til og med dukke opp en multiplikator på gevinstene dine under spinnene. De ulike symboler er flott laget til med ulike detaljer fra tidsepoken og Aleksander den Store sin storhetstid. Det er også en høy toppgevinst som venter på den rette vinneren.

  • Flott grafikk med inspirasjon fra Aleksander den Store sin tid
  • Gode bonusfunksjoner som blant annet gigantsymbol og gratisspinn

Tema og tekniske detaljer

Aleksander den Store er kjent for sine mange seire i ulike slag og kamper, og han er også kjent for å ha vært elev av den kjente filosofen Aristoteles. På King of Macedonia møter du ham i hans rike, og han er sammen med sin kjøre dronning. Du møter dem begge to blant spillets symboler, hvor de hver på sin måte gjør det de kan for at du skal vinne mest mulig mynter på automaten. Det er også litt mynter å vinne med en toppgevinst på 960 000 mynter. Myntinnsatsen er fra 0,08 til 16 mynter. Du kan prøve automaten i gratisversjon før du begynner å spinne for egne mynter. Automaten kan også lett lastes ned til mobil og nettbrett.

Med hjelp av ulike symboler som inneholder forskjellige myntverdier kan du fort spinne inn godt med gevinster på denne automaten. Spesielt siden det er 25 ruter å få like symboler i. Det er totalt åtte symbolet som inneholder ulike myntverdier som du vinner om du får tre eller flere like under et spinn. Ved hjelp av både wild-symbol og bonussymbol kan disse mynten økes etter hvert som du spiller på automaten. King of Macedonia passer like godt til nye spillere som erfarne spillere, og med den høye toppgevinsten blir det spennende å spinne seg gjennom ulike og gode symboler fra den kjente kongen sin storhetstid. Det er flere vakre symboler med gode verdier.

Bonusfunksjoner

King of Macedonia er en klassisk spilleautomat uten for mange avanserte bonusfunksjoner, men de som er gjør absolutt nytten for seg til å øke verdien på gevinstene dine. Wild-symbolet er konge selv, og han kan også bli gigantisk symbol. Da blir han enda mer verdifull og spinner inn enda flere mynter. Som wild-symbol kan han erstatte andre symboler for å fullføre vinnende kombinasjoner for deg. Kongen kan også dukke opp med en multiplikator til deg på opptil ti ganger gevinstene dine på automaten. Som allerede nevnt, Konge Aleksander dukker opp på automaten med flere ulike funksjoner for å hjelpe deg til å spinne inn vinnende kombinasjoner. For å gjøre det enda mer spennende er det enda et bonussymbol.

Det solide skjoldet som er farget i gull funger som bonussymbol. Det kan komme sammen med kong Aleksander og gi deg åtte gratisspinn. Gratisspinn kan du vinne flere ganger. Under gratisspinn er ikke bonussymbolet tilgjengelig, men det er kommer tilbake igjen når du er tilbake i basisspillet for å gi deg flere nye gratisspinn. King of Macedonia er en god klassisk spilleautomat med mye god underholdning. Den byr ikke på mange animasjoner og ulike bonusfunksjoner, men de som er på spilleautomaten fungerer godt i forhold til å spinne inn ekstra med gevinster. Det er verdt å dra tilbake i tid og møte kong Aleksander og hans frue og vinne godt med gevinster.

Fordeler

  • En spilleautomat som passer for både nye og erfarne spillere
  • Gode bonusfunksjoner som gir gratisspinn og multiplikator

Ulemper

  • Ikke mye fart og action på automaten, og det kunne vært litt flere animasjoner
  • Det kan ta tid før gratisspinn blir aktivisert

Oppsummering

King of Macedonia handler om kong Aleksander den Store, og automaten bringer deg langt tilbake i historien. Det er IGT som tar deg med på en underholdende reise i møte med den kjente kongen og hans dronning. Grafikken er laget til med ulike symboler og illustrasjoner fra kongens storhetstid. Det er gode bonusfunksjoner som både wild-symbol, gigantisk symbol, gratisspinn og multiplikator på automaten, og det ligger klar en høy toppgevinst og venter på en vinner. Bli med på en historisk og god reise tilbake til den kjente konge, og spinn fram gode symboler som inneholder ulike myntverdier som du kan vinne. King of Macedonia gir et underholdende og godt innblikk av den gamle historien.

>