spinnvinn.com

din nye casinoguide på nett

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Hold the Safe

Hold the Safe er en videoautomat fra produsenten Eyecon Gaming. Temaet i denne automaten er som navnet tilsier, en safe og alle de fantastiske ting du kan finne i den. Det handler altså om gullbarer, diamanter, klokker, smykker og penger på denne automaten. Selve automaten Hold the Safe er enkelt bygget opp med fem hjul, tre rader og 25 faste gevinstlinjer. Her vil du da ikke få mulighet å velge antall gevinstlinje, spille på ekstra hjul eller noe annet eksotisk. Hold the Safe har et enkelt design med mye imitert gull rundt spillområdet. Det er heller ikke mange knapper, men et enkelt design med spill-knappen i sentrum.

Hold the Safe har en RTP (Return To Player, som betyr hvor mange prosent av innsatsen som går tilbake til spilleren som gevinster i hver runde over tid) på over 96 %. Det er en bra andel og vil gjøre at du både får valuta for pengene med mange spill for innsatsen din og at du selvfølgelig rekker å få flere sjanser å vinne de riktig store gevinstene. Vi kommer tilbake til bonusfunksjonene i dette spillet, men vi kan allerede nå avsløre at bonusen er relatert til automatens navn «Hold the Safe». Maks uttelling på denne automaten er høye 2 500 ganger innsatsen. Ganske bra, men det finnes høyere.

  • Tema er safe og verdisaker
  • God RTP og akseptabel toppgevinst

Tema og tekniske detaljer

Hold the Safe ble lansert av Eyecon Gaming i 2018 og er følgelig et moderne spill. Symbolene er basert på temaet med en safe og verdisaker. De grunnleggende symbolene med lave verdier er klassiske symboler fra automater som 9, 10 og bokstavene A, J, K, og Q. I tillegg til dette kommer da symbolene med gullbarer, diamanter, smykker, klokker og store bunker med penger. Gullbarene er det vanlige symbolet som gir høyest utbetaling med opptil 200 ganger innsatsen hvis du får fem gullbarer på en og samme gevinstlinje. Alle gevinstlinjer betaler ut fra venstre til høyre og legg merke til at enkelt ev de høyeste vanlige gevinstene kun utbetales på utvalgte gevinstlinjer.

Motsatt av mange andre automater er mye av informasjonen om spillet plassert på toppen av siden og knappene for spill til høyre for spillområdet. Vanligvis befinner seg denne informasjonen ofte under spillet. Hold the Safe har selvfølgelig også en Autoplay funksjon som gjør at du kan lene deg tilbake og automaten spiller på egen hånd for eksempel 25 spinn. Du velger helt enkelt hvor mange spinn du vil spille og alt går av seg selv. Det som er bra på Hold the Safe er at du faktisk kan sette en høyeste grense for tap slik at funksjonen med automatisk spill stopper hvis du når grensen for tap som du har satt selv.

Bonus og ekstrafunksjoner

Vi kan begynne med wild-card symbolet på Hold the Safe som helt enkelt er en stor «WILD»-symbol. Denne kan benyttes for alle symboler bortsett fra de to som trigger bonusene vi kommer til nå, nemlig gratisspinn og «Hold The Safe». Funksjonen med gratisspinn er relativt standard med diamant-symbolet som er et scatter-symbol, det vil si at det er nok å få tre diamanter uansett hvor på spillområdet de dukker opp. Med disse får du seks gratisspinn. Det skjer ikke noe annet spesielt i løpet av runden med gratisspinn, men du kan få nye gratisspinn i løpet av rundene, opptil hele 50 ganger kan gratisspinn trigges på ny uten avbrudd – slikt blir det gevinster av!

Den andre bonus-funksjonen på denne automaten heter «Hold The Safe» og du starter den når du får minimum tre safe-symboler samtidig på hjul to, tre og fire. Det som skjer da er at safe-symbolene låses (derav navnet «Hold The Safe») og du får tre gratisspinn der du kan spille fram flere safer. Hvis du får en eller flere safer til vil antall gratisspinn settes tilbake til tre og du kan fortsette å spille en stund også i denne modusen hvis du har litt flaks og få flere safer. Til slutt når alle gratisspinn er brukt opp vil safene åpnes og du får en gevinst som kan være opptil 500 ganger opprinnelig innsats.

Fordeler

  • Enkelt og greit oppsett
  • Flott design med mye gull

Ulemper

  • Begrensede bonusmuligheter
  • Litt lave toppgevinster

Oppsummering

Hold the Safe er kanskje en litt anonym videoautomat. Uten de helt gigantiske gevinstene eller jackpotene, og med litt anonyme bonusfunksjoner og design, kan det hende at den forsvinner litt i den store mengden av ulike spilleautomater på nett. Det kan likevel være verdt å ta en titt på denne videoautomaten, det er kanskje spesielt bonusfunksjonen med samme navn som automaten som kan være en morsom opplevelse som er litt annerledes enn andre automater. Oppsummert vil Hold the Safe være et godt tillegg til andre automater du allerede spiller på. Nå er det bare å ta på solbrillene før du spiller slik at du ikke blir blendet av alle diamanter og annet bling.

>