spinnvinn.com

din nye casinoguide på nett

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Gold Factory Slot

Bli med inn på fabrikken som smelter gull om til gevinster for deg, og det er faktisk gull nesten alt som glitrer på Gold Factory Slot. Dette er en morsom spilleautomat som kommer fra spilleverandøren Microgaming, og automaten ble gitt ut i 2011. Grafikken er artig laget til med mange gøyale symboler, og du befinner deg inne i selveste maskineriet på fabrikken. Symboler som gullmynter og gullbarer kommer spinnende, og selvfølgelig noen ivrige arbeidere og vogntog som frakter gullet ned fra fjellsiden. Det er fem hjul, tre rader og 50 gevinstlinjer på spilleautomaten, og du kan se fram til både wild-symbol, Boiler Room Bonus , gratisspinn og reaktorbonus.

Du befinner deg inne i selveste maskineriet på Gold Factory Slot, og hjulene fyller opp det meste av spillets skjerm. Rundt hjulene ligger det gullbelagte rør som det flytende gullet renner gjennom før det kommer ut til deg i form av ulike gevinster og mynter. Spilleautomaten inneholder et ryddig og oversiktlig design, selv om det er både rør og reaktorer rundt på spilleautomaten. Ulike reaktorer er nødvendige for å kunne gi deg ulike bonusrunder i spillet, slik at du kan øke verdien på gevinstene dine. Du kan blant annet spinne ut gode mynter på høy-energi-reaktoren, men pass på så du ikke får en feilmelding, for da stopper myntproduksjonen.

  • God grafikk med morsomme symboler
  • Underholdende bonusfunksjoner som høy-energi-reaktor med myntgevinster

Tema og tekniske detaljer

Gold Factory Slot er en spilleautomat som passer godt til både nye og erfarne spillere, selv om den kan se avansert ut med sine gullrør og ulikt utstyr. Dette er en morsom og underholdende spilleautomat, med artig grafikk, og du møter på ulike arbeidere inne på fabrikken. Arbeiderne inneholder mynter som du kan vinne, og det kommer både vogner med gull, spennende luftskip og gullmynter med ulike verdier spinnende fram. Det er et eget Boiler-rom på spilleautomaten hvor du skal åpne fire av 12 rør for å fine og vinne ulike bonuser, og finner du en gratisspinn mynt inni der kan du se fram til opptil 35 gratisspinn om du er heldig.

En egen gullfabrikk inneholder selvfølgelig veldig bra med verdier, og det er en toppgevinst på 619 000 mynter som renner igjennom de ulike rørene på fabrikken. Du kan prøve deg på fabrikken gratis før du begynner å spinne for egne mynter og egne maskiner, men for å få ekte gevinster ut av gullet må du gjøre en innsats. Myntinnsatsen er fra 1 til 20 mynter per gevinstlinje og myntstørrelsen er fra 0,01 til 0,2. Automaten har en RTP på 96, 54 %, noe som er en relativ god tilbakebetalings prosent. Det er medium varians, noe som gir flere spinn med gevinster, selv om de variere noe i størrelse fra spinn til spinn.

Bonusfunksjoner

Det er ni ulike symboler på Gold Factory Slot som inneholder ulike myntverdier som du kan vinne om du får tre eller flere like under et spinn. Du befinner deg på en fabrikk, og ikke en hvilken som helst fabrikk, heller, men her lages det ganske enkelt gull. Da trengs det også ulikt maskiner som kan lage og forme gull i ulike fasonger. Med tre like gullmynter merket med bonus blir du ført inn til Boiler Room Bonus. Her er det 12 ulike rør, og du skal åpne fire av dem. Inne i rørene er det både gratisspinn og mynter, og du kan vinne begge deler. Du kan også bli ført inn til dette rommet flere ganger mens du spinner deg gjennom gullfabrikken.

Er du heldig og får gratisspinn mynten når du åpner røret kan du se fram til opptil 35 gratisspinn. Det er også en annen spennende mynt som ligger inne i et av de 12 gullrørene på Boiler Room Bonus, og det er en reaktor-mynt. Når du får denne blir du ført rett inn i eget reaktor-rom. Her er det også et eget rørsystem for å holde reaktorene på rett temperatur. Når du begynner å åpne rør her spinnes det ut ulike myntgevinster til deg. Wild-symbolet har også en funksjon på Gold Factory Slot, og fungerer som joker. Det er spillets logo som legger seg til rette for å hjelpe deg å fullføre vinnende kombinasjoner der du mangler et symbol.

Fordeler

  • Gøyal grafikk med gullmynter og andre morsomme symboler
  • Flere spennende bonuser som gratisspinn, egne myntgevinster og wild-symbol

Ulemper

  • Kunne vært litt flere animerte symboler på automaten
  • Det er ikke alltid det duker opp gratisspinn når du er innom Boiler room på spilleautomaten

Oppsummering

Gold Factory Slot er en artig og klassisk spilleautomat hvor handlingen er lagt til inne i en gullfabrikk. Det er Microgaming som lar deg få oppleve gullmaskineriet som også spinner ut godt med gevinster til deg. Det er gullrør som rammer inn spillets hjul, og det er ulikt maskineri på automaten som vil gi deg bonusfunksjoner. Du kan både spinne ut myntgevinster i reaktorrommet, og gratisspinn i Bolier bonus-rommet. Grafikken er flott laget til med ulike og morsomme symboler. Det er en høy toppgevinst på spilleautomaten, og med hjelp av spillets wild-symbol, som fungerer som joker, kan du fort få hjelp til å spinne inn deler eller hele toppgevinsten. Bli med inn i denne glitrende fabrikken og spinn ut noe gull i form av gevinster.

>