spinnvinn.com

din nye casinoguide på nett

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

describe your menu link here

Game Of Thrones Slot

Game Of Thrones er en ekstremt populær serie og med den avsluttende sesongen på vei i 2019 er det selvfølgelig også en god ide å spille på Game Of Thrones Slot. Denne videoautomaten fra Microgaming finnes i versjoner hvor du kan velge mellom enten 15 eller 243 gevinstlinjer, der det ser ut som 243 er den vanligste. Den versjonen har høyest RTP (Return To Player) på over 96 %. Les videre for å finne ut mer om Game Of Thrones Slot.

Om Game Of Thrones Slot

Game Of Thrones Slot er produsert i samarbeid med HBO som står bak serien, det var sannsynligvis ikke billig å lisensiere merkevaren Game Of Thrones til en videoautomat, det er som nevnt en ekstremt populær serie. Noen spillere har nevnt at det er litt skuffende at ikke selve karakterene eller skuespillerne er med i videoautomaten, men all annen estetikk, grafikk og lyd er gjengitt fra serien. Som nevnt er det mulig å spille med enten 15 eller 243 gevinstlinjer, den siste er å anbefale.

Maksimal gevinst på versjonen med 243 gevinstlinjer er 121 000 mynter av den valuta du spiller med. Du kan velge innsatser innenfor et bredt spenn, med både størrelse på mynt/innsats og antall mynter. De store gevinstmulighetene kommer som på mange andre automater i bonusspill med gratisspinn. I Game Of Thrones Slot finnes det en mulighet for kron eller mynt spill. Game Of Thrones Slot ble lansert tilbake i 2014, men er selvfølgelig minst like relevant i dag med seriens fantastiske popularitet.

Innsatser og gevinstlinjer

Game Of Thrones Slot har et klassisk oppsett med tre linjer og fem hjul. Du kan ikke velge hvor mange gevinstlinjer du skal spille på, men på den anbefalte versjonen med 243 gevinstlinjer hadde det sannsynligvis uansett bare blitt komplisert. I tillegg til å velge innsats er det mulig å benytte seg av en Auto Play funksjon som spiller for deg.

Gevinstlinjene i Game Of Thrones Slot er i versjonen med 243 måter å vinne på selvfølgelig plassert over hele spillområdet. Du kan egentlig vinne når du minst aner det. De store gevinstene kommer i stor grad når du kommer videre til modusen med gratisspinn, men allerede i grunnspillet kan du få noen gode gevinster fra kombinasjoner av de kjente symbolene fra serien.

Symboler i Game Of Thrones Slot

Symbolene i Game Of Thrones Slot begynner med noen klassiske symboler som er vanlige å bruke i spilleautomater, bokstavene A, J, K og Q. I tillegg til disse kommer våpenskjoldene fra de fire husene i Game Of Thrones – Baratheon, Lannister, Stark og Targaryen. Det gir sammen med den autentiske musikken i bakgrunnen virkelig følelsen av å være i Game Of Thrones universet.

Utover disse standard symbolene finnes det selvfølgelig symboler som er wildcard og trigger bonuser. Det er selve Game Of Thrones logoen som er wildcard på denne automaten. I tillegg finnes den kjente bilden av tronen fra Game Of Thrones med som er det symbolet som trigger gratisspinn. Vi kommer tilbake til funksjoner og bonuser snart, men det er greit å holde utkikk etter selve tronen.

Bonuser og funksjoner

Game Of Thrones Slot har flere morsomme bonusfunksjoner vi skal se på nå.

Gratisspinn er som på flere andre automater et viktig tema også på Game Of Thrones Slot. Du starter en runde med gratisspinn ved å først få tre Game Of Throne så kalt Scatters (som helt enkelt betyr at de kan dukke opp hvor som helst på radene og hjulene og likevel telles).

Når du er i gang med en runde gratisspinn får du først velge om du ønsker å spille som Baratheon, Lannister, Stark eller Targaryen. Ditt valg har mye å si og avgjør hvilken kombinasjon av antall gratisspinn, multiplikator og antall såkalte stacked symbols/stacked reels (det vil si stablede like symboler) du får når du spiller.

Vi må også nevne muligheten for å få en liten bonusgevinst ved å bare få to Game Of Thrones symboler. Det betyr at hvis du akkurat ikke får tre og gratisspinn kan du fortsatt få en liten gevinst. I tillegg finnes det en mulighet å doble gevinster i en kron eller mynt funksjon.

Oppsummering

Det er nok av spilleautomater som ikke har noe sterkt eller unikt tema, det har Game Of Thrones Slots definitivt. Her er det en lisensiert versjon med HBO som samarbeidspartner og Game Of Thrones fans vil sannsynligvis ikke bli skuffet. Det omvendte gjelder for så vidt, hvis du aldri har hørt om Game Of Thrones før eller virkelig ikke liker serien er denne automaten ikke for deg.

Med noen ordentlige høye gevinstmuligheter i gratisspinn kan du få bra uttelling på Game Of Thrones Slots. Hvis du får valget mellom versjonene med 15 eller 243 gevinstlinjer kan det definitivt lønne seg å spille på den med 243, den har en del høyere RTP enn den andre versjonen. Hvis du tør å spille med dragene er Game Of Thrones Slots for deg.

>